Múka Polselli Manitoba 1kg

3,06 s DPH 2,78 € bez DPH

Počet bodov za nákup produktu: 0,306

Múka Polselli Manitoba 1kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta, alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).
Výrobca/Dovozca:
Obj. čislo:
IGS035

Múka Polselli Manitoba 1kg

Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta, alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Hlavnou vlastnosťou tejto múky je, že obsahuje veľké množstvo nerozpustných bielkovín (glutenín a gliadín), ktoré pri kontakte s vodou počas fázy miešania produkujú lepok. Ide teda o múku bohatú na lepok a nízky obsah škrobu. Lepok tvorí húževnatú sieť, ktorá v kysnutých cestách zadržiava kysnuté plyny, čo umožňuje značné rozvinutie produktu počas varenia; v prípade cestovín si naopak zachováva škroby, ktoré by cestoviny robili lepkavými a umožňuje ich uvarenie al dente. Nachádza sa v priemyselných obaloch a tiež v obaloch na domáce použitie; používa ho pekár, cukrár, v pizzerii. V Taliansku sa podľa zákona[4] môžu cestoviny určené na vnútornú spotrebu (okrem čerstvých cestovín) vyrábať výlučne z tvrdej pšenice, ale v iných krajinách sa múka z Manitoby používa aj v priemysle vaječných cestovín. Mlyny ho často používajú na „krájanie“ iných múk, čím sa zvyšuje celkový W koeficient múky. Cesto vyrobené z manitoby bude elastickejšie a pevnejšie, vhodné na prípravu špeciálnych chlebov (francúzska bageta, panettone a pandoro), dlhokysnutej pizze, ciaccia a veľkonočných syrových koláčov a špeciálnych cestovín.Manitoba múka sa používa aj ako základ na prípravu Seitanu.Hlavnou vlastnosťou múky Manitoba je jej sila, ktorá v kombinácii s vysokým obsahom bielkovín a pozoruhodnou schopnosťou absorbovať vodu ju predurčuje na zložitejšie procesy, najmä na prípravu kysnutých cukrárskych výrobkov. Vďaka svojej sile a elasticite je múka Manitoba vynikajúca na výrobu sladkých alebo slaných pandoro a panettone, croissantov, šišiek a babà, ale aj špecialít, ako je janovská focaccia, dlho kysnúce pizze a niektoré druhy chleba, ako je bageta a chapati. Obsahuje lepok.  Energetická hodnota na 100g: Energie:1497kj/353kcal, Tuk: 2g z toho nasýtené 0,4g, Sacharidy 72,5g z toho cukry 1g , Vláknina 2,5g, Bielkoviny: 13g, Soľ :0,004g

Parametre

Krajina Taliansko
Hmotnosť 1 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa:

Upozorni ma keď cena klesne pod

Naposledy navštívené

Múka Polselli Manitoba 1kg

Múka Polselli Manitoba 1kg. Vďaka tejto šikovnej zmesi kanadskej múky je veľmi univerzálna kvalitná a vhodná na použitie ako základná múka na prípravu cesta, alebo dá sa použiť na vylepšenie inej múky. Index výroby W380 (+0 – 5 %).
  • E-mailové objednávky
    objednavky@somgurman.sk
  • Doprava zadarmo
    pre objednávky nad 100 €
  • Bezpečné
    online platby
  • Garancia
    1. triednej kvality

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Rovnako ako na vysoké štandardy kvality dbáme na zodpovedné pitie.
Preto je obsah tejto stránky dostupný len starším ako 18 rokov.

Mám 18+ Mám 18-